Get Adobe Flash player

VÅRA TJÄNSTER...

VÅRA TJÄNSTER

 

Bilverkstad
Bilservice
Reparationer
AC-service

 

Biltvätt
Bilrekond

 

Däckverkstad
Däckhotell
Däckjour

Plåtverkstad
Lackskyddsbehandling


Adressen:

Bilexperten i Tyresö AB
Vindkraftsvägen 11 - 13
135 70 Stockholm

 

Ring: 076- 428 98 78
          073- 939 46 22

info@bilexpertenab.se

länken

OM BILEXPERTEN I TYRESÖ AB

OM BILEXPERTEN I TYRESÖ AB
Bilverkstad AB i Tyresö erbjuder helhetslösningar för sina kunder. Vårt främsta mål är nöjda kunder!

OM OSS

Bilverkstad AB i Tyresö är en verkstad som erbjuder din bil en bra lösnig. Under samma tak får du professionella tjänster inom däck, bilvård, reparationsarbeten och plåtarbete samt lackering, mitt i centrala Stockholm. Vi har med andra ord samlat all kompetens för att ge våra kunder maximal service!

Vi finns i Tyresö vilket innebär att du kan enkelt ta dig till och från verkstaden när vi behöver ta hand om din bil.

Våra bilmekaniker är några av de mest erfarna och hjälper er med allt inom reparation, underhåll och service för din bil. Har ni specifika frågor eller vill diskutera åtgärder kan ni få prata med dem direkt.

Klicka vidare i menyn för att läsa mer om de tjänster vi erbjuder.

Trots att vi har bland Stockholms mest konkurrenskraftiga priser, kan du vara säker på att få professionell hjälp och att det endast används kvalitétsprodukter för din bil. Här har du en verkstad som förstår att nyckeln till framgång är nöjda kunder och det är just det som gör att vi ständigt expanderar. Du kommer inte att få lämna verkstaden förrän du är helt nöjd!

Välkommen in över en kopp kaffe för att se om även du i fortsättningen väljer oss som din verkstad där du kan få all hjälp med din bil!

Varmt välkomna!

AC-SERVICE

AC-SERVICE
BILEXPERTEN I TYRESÖ AB
Serva och reparera luftkonditioneringen på vår certifierade verkstad!

AC-SERVICE

Är det varmt i bilen?

Om du misstänker att AC:n slutat fungera eller fungerar dåligt, kontakta oss så ska vi hjälpa dig! En bra AC-service kan räcka för att din AC ska fungera optimalt igen!

Vi är en certifierad verkstad för AC-service och AC-reparation. Vi felsöker, servar och byter ut eventuella reservdelar vid behov.

Pris AC-service från 590 kr

Detta ingår i vår AC-service:

- Kontroll av täthet och eventuella läckage i systemet

- Tömning av gas

- Påfyllning av olja och köldmedie*

- Kontroll av hög- och lågtryckssidans värden

- Kontroll av kompressorns funktion

- Kontroll av kondensorfläkten

- Bedömning av drivremmarnas skick

Vi kan göra arbetet medan du väntar. Brukar ta 30-40 min.

Oftast fungerar AC:n bra igen efter en service med påfyllning av köldmedie (gas), men om någon reservdel slutat fungera eller om det finns läckage i systemet kommer du även att behöva byta ut dessa reservdelar för att ACn ska fungera optimalt. Vi kan således inte diagnosticera eventuella trasiga delar i AC-systemet innan vi har gjort en service med påfyllning av köldmedie.

Om vi finner att någon reservdel slutat fungera kan du förstås boka en ny tid för reparationen som således är ett separat jobb och ingår inte i själva servicekostnaden. En AC-service garanterar sålunda inte att bilens AC kommer att fungera fullt ut, men är nödvändig som ett första steg och för de flesta tillräcklig för att få en fungerande AC.

De senaste åren har vissa bilmärken börjat bygga AC-system med nytt miljövänligare köldmedie (R1234yf) som är mycket dyrare. Av den anledningen är AC-servicen på dessa bilar från 1900kr. Kolla med oss innan så kan vi kolla upp om din bil ha den nya köldmedien.

Hör av dig och boka din AC-service redan idag så ska vi hjälpa dig!

DÄCKJOUR

DÄCKJOUR
BILEXPERTEN I TYRESÖ AB
Däckjour i Stockholm 24h per dygn!

DÄCKJOUR

Punktering på vägen? Då har du kommit rätt! Ring oss så försöker vi hjälpa dig på plats, oavsett var i Stockholm du befinner dig! Vi har tillgång till vår däckverkstad i centrala Tyresö och Stockholm för snabb hjälp oavsett var du befinner dig.

Kostnaden för denna tjänst varierar förstås från situation till situation och påverkas av när och var i Tyresö och Stockholm vi behöver hjälpa dig. Vi kan dock garantera att det blir billigare än att bärga bilen. Hör av dig så får du ett prisförslag!

Tel nr till däckjour:

Kontorstid: 076- 428 98 78

Övrig tid:    073- 702 90 42

DÄCKHOTELL

DÄCKHOTELL
BILEXPERTEN I TYRESÖ AB
Förvara dina däck hos oss, rent och tryggt!

DÄCKHOTELL

Visst vore det skönt att slippa bära på tunga och smutsiga däck till och från förrådet? Välj däckförvaring på vårt däckhotell och slipp allt det jobbiga med hjulbytet och få över tid och energi till annat!

Många däckhotell i Stockholm och Tyresö tar tyvärr oanständiga priser för däckförvaring på sina däckhotell.

På vårt fräscha däckhotell i centrala Stockholm Södermalm förvaras dina däck under optimala förhållanden för bästa hållbarhet. När dina däck förvaras på vårt däckhotell är de givetvis försäkrade. Mer prisvärd däckförvaring i Stockholm får du leta efter!

Kostnad: Från endast 600 kr för 4 däck/hjul och per säsong, inklusive hjulbyte och hjultvätt!

Öppettider

Öppettider
Bilverkstad:

 

Mån-Fre:   08.00 – 17.00
Lördagar:  10.00 – 16.00
Söndagar: Stängt

 

Biltvätt & Rekond
Polering / Lackskydd:


Mån-Fre:  08.00 – 17.00
Lördagar: 10.00 – 16.00
Söndagar: Stängt

 

Ring: 076- 428 98 78
          073- 939 46 22

info@bilexpertenab.se

Who's Online

Vi har 37 besökare och inga medlemmar online

Copyright © 2019. All Rights Reserved www.bilexpertenab.se

Innehållsansvarig: Bilexperten i Tyresö AB, 076- 428 98 78 / 073- 702 90 42 - e-post: info@bilexpertenab.se www.bilexpertenab.se All Rights Reserved.